Marokkaanse inrichting wordt ook in Nederland steeds populairder, en niet voor niets. Want zeg nou zelf: die kleuren en patronen zijn toch prachtig? Als je op deze vraag ‘ja’ antwoordt, ben je bij Ghalia.nl aan het juiste adres. Hun producten worden handgemaakt in Marokko, en direct bij de makers ingekocht: je betaalt dus niet teveel en de producenten profiteren zélf het meest. Ook biedt Ghalia.nl Marokkaanse decoraties om de sfeer écht compleet te maken. Ook als je geen volledig oosterse inrichting wilt, staan hun producten goed in je woonkamer.

Neem bijvoorbeeld de Marokkaanse kussens: die zijn vrolijk gekleurd, en verkrijgbaar in veel verschillende maten. Ook is er meestal een gevarieerd aanbod aan kleuren. Er is dus altijd wel een kussen dat bij de rest van je inrichting past, of die nu oosters is of niet. Ook deze kussens worden eerlijk én ambachtelijk gemaakt en verhandeld.
Hetzelfde geldt voor de Marokkaanse poefs die Ghalia aanbiedt. Door hun formaat zijn ze zeer geschikt om te dienen als extra zitplaats op drukkere momenten. Niet alleen zijn ze dus praktisch, maar ook zeer mooi: de handgemaakte patronen voegen vrolijkheid toe aan elke ruimte. Ook deze poefs worden geleverd in een breed scala aan kleuren.

Naast deze handige en mooie gebruiksvoorwerpen biedt Ghalia ook decoratiestukken aan. Die nemen de vorm aan van prachtige muurkleden. Ook deze decoraties worden geleverd in alle denkbare vormen, kleuren én maten. Deze kleden komen trouwens niet alleen uit Marokko: Ghalia biedt ook wand- en vloerkleden aan uit bijvoorbeeld India of Turkije. Ze zorgen echter allemaal voor een oosterse uitstraling, en dus voor die unieke sfeer.

Al deze producten bieden dus een oosterse sfeer. Die kan nog verder worden vergroot door de verschillende oosterse verlichting die Ghalia aanbiedt: van plafonnières tot kaarshouders. Die geven prachtige vormen en patronen op de muren. Als je je oosterse kussens en poefs aanvult met een of meerdere van deze verlichtingsvormen, waan je je direct aan het hof van een grote kalief.

de marokkaanse lampen en inrichtingen van webwinkel ghalia

Comments are closed.